ÖĞRETMEN GÖRÜŞME ÇİZELGESİ

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE GÖRÜŞMEK İSTEYEN VELİLERİMİZİN GÖRÜŞMEK İSTEDİKLERİ ÖĞRETMENE İLİŞKİN RANDEVU SAATİNİ KONTROL EDEREK BELİRTİLEN SAATLERDE ÖĞRETMENLERİMİZİ ZİYARET ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

24.11.2023 2268

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

İlgi genelgenin hükümleri doğrultusunda öğrenci velilerimizin okulumuz öğretmenleri ile görüşmeleri mevcut çizelge esasa alınarak belirtilen saatlerde yapılabilecektir.

Tüm Velilerimize Saygı İle Duyurulur.

Randevu Çizelgesine ulaşmak İçin Tıklayınız.